Hva er Vitamin Sea Sail?

Vitamin Sea Sail er et non- profit initiativ som har som hovedmål å gi ungdom mellom 18-25 år muligheten til å oppleve livet på sjøen. Det blir utlyst fire delstipend for sommeren 2023. Det er mulig å søke om disse når man har booket et opphold hos en seilskute som skal delta i Tall Ships Races 2023.

PS! Du trenger ikke å ha erfaring med seiling på forhånd for å være en aktuell kandidat til stipendet, eller for å delta på Tall Ships Races generelt.

Er du interessert i å lese mer om livet som medseiler? Trykk HER!

Koronasituasjonen har ført til endringer i Vitamin Sea Sail, og som nevnt vil det bli utlyst delstipend for årets Tall Ships Race, istedenfor fullt stipend som var den opprinnelige ordningen for 2020. Dette er for å gi flere ungdommer muligheten til å delta.

Søknadsskjema for stipendene ligger allerede ute og du finner det HER!

The Tall Ships Races er et årlig internasjonalt arrangement for seiltrening som ble gjennomført for første gang i 1956.

Arrangementet blir administrert av Sail Training International (STI) som har hovedkontor i Gosport, England. STI er registrert som en ideell organisasjon med medlemmer over hele verden.

Et av hovedmålene til STI er å bidra til å utvikle og utdanne ungdommer mellom 15-25 år gjennom seiltrening, uavhengig av nasjonalitet, kultur, religion, kjønn eller sosial bakgrunn.

shutterstock_94494625

  One thought on “Hva er Vitamin Sea Sail?

 1. mars 10, 2020 at 9:08 pm

  Flott mulighet, men hvorfor gjelder ikke stipendet dem som er 15-17 år?

  • mars 10, 2020 at 9:35 pm

   Hei, og takk for spørsmål!
   Grunnen til at ungdom mellom 15-17 år ikke kan søke på disse stipendene er at stipendiatene reiser på turen uten ledsager, og dermed reiser på eget ansvar. Vitamin Sea Sail ønsker ikke å være juridisk ansvarlig for ungdommene som reiser, og dermed kreves det at de som søker på stipendene må være myndige, altså minimum 18 år.

   Om ungdom mellom 15-17 år likevel har lyst å delta på Tall Ships Races, samt søke om et delstipend, så finnes det mer info om dette på linken under:
   http://www.nsta.no/?page_id=14

   Håper dette hjelper!

   MVH
   Eline

Legg inn en kommentar

nb_NONorsk bokmål
%d bloggere liker dette: