Store nyheter! / Big news!

(English version below)

Denne dagen har jeg ventet lenge på! Etter årets suksess med Vitamin Sea Sail, hvor to norske ungdommer fikk bli med på sitt aller første Tall Ships Race, har jeg lenge prøvd å finne en mulighet for å gi ut to nye stipend for neste år. Det var helt utrolig stort for meg å kunne dra på seilas med to så flotte ungdommer og se hvor stor glede de hadde av turen, selv om det til tider var ganske utfordrende, med mye arbeid, til tider lite søvn, og vekslende vær.

Etter mye om og men kan jeg endelig avsløre at jeg har fått til å opprette to nye stipend for sommeren 2020! 🥳 Denne gangen med hjelp fra Stiftelsen Statsraad Lehmkuhl, som også denne gangen er det utvalgte skipet for regattaen. Jeg kan også avsløre at strekningen som stipendene gjelder for er Lisboa (Portugal) – Cadiz (Spania), og turen vil vare i ca 1 uke, fra 4-11 juli. Som sist vil transporten til og fra vertshavnene bli dekket, samt kostnadene for selve seilasen og overnatting i havn.

Det vil være mulig å søke om stipendene fra 1 januar 2020 til 1 april samme år, og som sist er aldersgrensen 18-25 år. Hvis du ønsker å lese mer om opplevelsene til Stine og Henrik som var årets stipendiater, så kan du gjøre det HER.

Mer info om stipendene vil komme etterhvert, så stay tuned!

// This is the day I have been waiting for! After this year’s success with Vitamin Sea Sail, where two young Norwegians go to join their very first Tall Ships Race, I have tried to find a way to provide two new scholarships for the summer next year. It meant a great deal to me that I could go sailing with two really great, young people, and see how much joy the trip gave them, even though it was quite challenging at times, with a lot of work, lack of sleep and varying weather.

After a lot of work, I can finally reveal that I have managed to provide two new scholarships for the summer 2020! 🥳 This time I have recieved some support from Statsraad Lehmkuhl, in which are again chosen as the ship for the races next summer. I can also reveal that the race the scholarships are chosen for, is race 1 from Lisbon (Portugal) – Cadiz (Spain), and the voyage will last for about a week, from 4th- 11th of July. As last time, all expences (except for activities in the harbour), will be covered.

It will be possible to apply for the scholarships from 1st of January 2020 until the 1st of April the same year. As last time the age limit is from 18-25 years, and you have to speak both Norwegian and English in order to be a candidate for the scholarship.

There will be more information about this later on, so stay tuned! //

Statsraad Lehmkuhl 😍

Vitamin Sea Sailors 2019

En grunn til å feire / A reason to celebrate!

Tall Ships Races Bergen 2019

Fair winds,

– Eline

  One thought on “Store nyheter! / Big news!

Legg inn en kommentar

nb_NONorsk bokmål
%d bloggere liker dette: