Vitamin Sea Sailors 2019

Henrik Ledaal Brandeggen (24)

Henrik

«Reisen fra Fredrikstad til Bergen bød på mye nytt, og jeg kjenner at det var ganske mye inntrykk i løpet av turen. I tillegg gikk den mye fortere enn forventet. Jeg ble kjent med nye mennesker fra hele Norge og fra flere steder i verden. Noen var som meg, førstereis, andre hadde vært på seilas tidligere. Alle hadde samme innstilling og en glede av å være ombord i en flott seilskute. Hvis du ønsker nye utfordringer og ikke er redd for å gå ut av komfortsonen din, vil jeg anbefale deg å delta i TSR. Det blir et minne for livet»

 

 

Stine Olavesen (19)

Stine

«Det var mange tanker som gikk gjennom hodet mitt da jeg mønstret på Statsraad Lehmkuhl. Jeg var redd for om jeg kom til å bli sjøsyk, kom til å sove i hengekøyene, få noen nye venner. Mye forskjellig.
Det var fra første kveld mange inntrykk å ta inn over seg, men det ble bare flere og flere for hver dag og vi ble satt på nattevakt allerede første natt ute på havet.
Jeg kjente fort at jeg ikke var klar for å legge meg kl. 18.00 for å stå opp kl.00.00 og ha vakt i 4 timer, men døgnrytmen endret seg etterhvert. Og jeg fikk jo tross alt med meg de flotteste solnedganger og fikk mange fine måneskinnskvelder, så jeg er glad jeg fikk de vakttidene jeg fikk.
Hver dag varierte med ulike arbeidsoppgaver.
Alle dagene var en ny opplevelse, men mine topp 3 favoritter må være når vi fikk klatre opp i «Røylen» for første gang, ankomsten til Bergen når jeg fikk stå i «Brammen» og vi sang sjanti for hele Bergen by, og crewparaden.
Alt i alt var jeg sikker på at det ville bli en fantastisk opplevelse når jeg mottok stipendet fra Eline , men at det skulle bli et minne jeg tenker tilbake på som 80 åring, hadde jeg aldri trodd!»

  One thought on “Vitamin Sea Sailors 2019

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: