Sailor Sunday

(English version below)

Det er søndag og tid for den første innlegget i Sailor Sunday! Her vil det hver søndag fremover bli skrevet om de forskjellige aspektene med the Tall Ships Races, samt alt det praktiske rundt det å være medseiler. Som medseiler i Tall Ships Races er det mye å sette seg inn i, og det kan i noen tilfeller virke litt overveldende. Hvordan man melder seg på, hva man bør pakke, hvilke folk man møter, hvor mange man er ombord, hvilke skuter man kan seile med, hvor de forskjellige regattaene går og mye mer vil du får svar på i ukene som kommer! Skulle du ha noen spørsmål, så er det bare å skrive i kommentarfeltet under, eller å sende mail til eline.kristiansen@vitaminseasail.com.

Det jobbes fortsatt med å få til en stipendordning for to ungdommer neste år. Om det blir mulig å få til er fortsatt litt usikkert, men heldigvis ser det ut til å gå rette veien. Mer info vil komme i løpet av de neste ukene, og et endelig svar vil være inne til midten av september, så stay tuned!

//It is Sunday, and time for the very first post in Sailor Sunday! Every Sunday from now on, there will be written posts about the different aspects of the Tall Ships Races, and all the practical sides of being a trainee. As a trainee in Tall Ships Races, there is a lot to be familiarized with, and sometimes it may occur a little overwhelming. How to sign up, what to pack, what type of people you might meet, how many you are on board a ship, what ships you can sail with, where the different regattas take place and much more will be answered here the coming weeks. If you have any questions, you may comment under here, or contact eline.kristiansen@vitaminseasail.com.

The work on providing two scholarships for youth to go sailing next year, is still in progress. There will be information regarding the project in the coming weeks, and the final result will be in by mid-September, so stay tuned!//

Bergen

From TSR 2019 in Bergen

Fair winds,

– Eline

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: