Who is behind the initiative?

20181229-7d0b3401 (3)
Photographer: Anthony Simmons

Initiativet startet som en idé høsten 2017 etter at Stavanger kommune hadde sendt 50 ungdommer fra Rogaland på The Tall Ships Races samme år. Initiativet kommer fra Eline Bredal Kristiansen på 26 år, som har deltatt i The Tall Ships Races åtte ganger siden 2011. Hun er også Norges nåværende ungdomsrepresentant i Sail Training International Youth Council, som jobber aktivt med å forene ungdommer fra hele verden, gjennom seiling. For tiden bor hun i Budapest i Ungarn, hvor hun studerer veterinærmedisin.

Målet med initiativet er å gi ungdom muligheten til å oppleve hvordan livet er til sjøs, samt å spre ordet om seiling og seiltrening.

Good company in a journey makes the way seem shorter. — Izaak Walton

post

Leave a Reply

en_USEnglish
%d bloggers like this: